Foredrag i kommunale tv projekter

Åbenhed er en demokratisk holdning

Foredrag om kommunale tv projekter

Mediedækning af kommunale og regionale byrådsmøder er en populær medieform, som er med til at styrke demokratiet ved at signalere åbenhed omkring beslutningstagerens arbejde og processer.

Inden beslutning om mediedækning skal træffes og leverandøren udvælges, er der visse punkter og kriterier de kommunale instanser er nødsaget til at overveje - der er blandt andet tale om:

  1. It-sikkerhed
  2. Hvor meget arbejdskraft er Kommunen/Regionen nødsaget til at investere
  3. Hvor ligger de uforudsete udgifter
  4. Krav til kvalitet af selve produktionen
  5. Integration af eksisterende hardware og software

Dette er emner der gennemgås i detaljer med eksempler på succesfulde samt mindre succesfulde projekter. Indsigt i ovenstående emner vil give jer et kvalificerede indblik I, hvad der skal til for at få succes med Kommunens live mediedækning.

Foredraget om det Kommunale TV projekt giver kommuner og regioner redskaber til at træffe de korrekte beslutninger, når der skal investeres større beløb i Tv og streaming udstyr. Ofte sker det at de tekniske specifikationer ikke opfylder fremtidens krav og regler og det kan i sidste ende koste kommunen dyrt.

Bliv rustet til at træffe de korrekte beslutninger, inden I vælger at live stream jeres By eller Regionsrådsmøder. Foredraget om det kommunale Tv projekt kan bestilles ved at kontakte Giovanni Poul Gozzi på telefon 3170 5219 eller e-mail Giovanni@Kommunal-Tv.dk
Foredraget er gratis. Den inviteret part skal kun dækker udgifter til transport, kost samt kost og logi.

Dagen før foredraget besøger vi lokationen og ser Byrådssalen og dets tekniske specifikationer, for bedre at kunne målrette foredraget.

Foredraget om det kommunale Tv projekt har en varighed af ca. 1 time.
Derudover skal der dagen før tildeles 1 time til fremvisning af lokation.
I alt 2 timer, som sikrer et indblik i fremtidens kommunikative demokrati og indsigt i fremtidige mulighederne inden for automatiseret live streaming løsninger.

Bestil et foredrag om kommunale tv projekter